Sposób przygotowania

Kapustę zalać niewielką ilością wody, pokroić drobno boczek i gotować razem z kapustą. Wołowinę i wieprzowinę pokroić w paseczki, obsmażyć na patelni. Posiekać cebulę, dodać do mięsa, podlać małą ilością wody, poddusić. Grzyby ugotować w małej ilości wody i pokroić na paseczki. Uduszone mięso, pokrojoną w cienkie plasterki kiełbasę i grzyby wraz z wywarem dodać do kapusty i gotować na słabym ogniu około godziny. Pod koniec gotowania dodać przecier pomidorowy, przyprawić i dodać ziele angielskie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam zawsze i wszędzie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    smaczności:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !