Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

węgorz z rożna

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

węgorza 1 kg
Kwas cytrynowy Prymat
sól, pieprz
pomidory 4
tymianek
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: węgorz z rożna

Z węgorza zdjąć skórę, wypatroszyć, pokroić na kawałki, posolić, oprószyć pieprzem. Nadziewać na rożen, posmarować olejem, oprószyć ziołami piec w piekarniku. Pomidory umyć i przekroić na połowę, oprószyć solą i tymiankiem, posmarować olejem, ułożyć na ruszcie, opiekać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 31.08.2011 15:06
super
grazia1 29.06.2011 09:24
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak