Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok jabłkowo-truskawkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 0,5 kg
truskawki 300-400 gram
woda 1/2 szklanki
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sok jabłkowo-truskawkowy

Jabłka umyć, obrać i pozbawić ganiazd nasiennych. pokrojone jabłka wrzucić do sokowirówki i wycisnąć sok. Do blendera dodać truskawki(wcześniej pozbawione szypułek), sok z jabłek, wodę i trochę cukru. Wszystko połączyć na jednolitą mase.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak