Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną kroimy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości. Maślaczki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Cebulkę kroimy w kosteczkę i smazymy na maśle, dodając ugotowane maślaczki. (Duze maslaczki kroimy na mniejsze kawałki. Usmażoną cebulkę z maslaczkami dodajemy do ugotowanej i odcedzonej kapusty. Razem jeszcze dusimy około 20 minut na malutkim ogniu. Do smaku przyprawiamy kucharkiem uniwersalnym i pieprzem.

Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super,mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    coś dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !