Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kawałki i wrzucamy do garnka napełnionego wodą, dodajemy startą marchew i pietruszkę , obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotujemy aż ziemniaki będą miękkie. Dodajemy pokrojoną kiszoną kapustę i znów gotujemy do miękkości.
Przyprawiamy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam .......................:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię taki kapuśniak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam kapuśniak właśnie sobie ugotowałam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo dobra zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !