Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić je na 3 części. Jedną wylepić dno tortownicy. Do drugiej dołożyć kakao i razem z trzecią częścią schłodzić w lodówce. Na cieście w tortownicy rozsmarować dżem. Następnie wyłożyć ciemną warstwę ciasta ścierając ją na tartce. Wyłożyć ubitą pianą z białek z dodatkiem cukru i mąki ziemniaczanej. Na to wyłożyć białe ciasto też starte na tartce. Upiec na złoty kolor.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    może być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !