Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory faszerowane groszkiem i serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 8 szt.
groszek zielony 1 puszka
ser ementaler 25 dkg
majonez 1/2 szklanki
natka pietruszki 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory faszerowane groszkiem i serem

Z pomidorów należy ściąć wierzchy, łyżeczką usunąć miąższ i pestki, środek pomidora lekko posolić i popieprzyć. Ser pokroić w drobną kostkę, połączyć z groszkiem i majonezem i doprawić do smaku. Nałożyć farsz do pomidorów i posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak