Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolady domowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rolady z szynki wieprzowej 4
małe cebulki 2
plasterków boczku wędzonego 8
łyzeczki musztardy sarepskiej 4
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolady domowe

rolady rozbijamy. Smarujemy musztardą, sypiemy pieprzem i sola. Cebulkę, ogórki i boczek kroimy w paseczki. Dzielimy na 4 porcje. Następie układamy i zawijamy. Rolady obwijamy nicią. Kładziemy na roztopiony tłuszcz. Dusimy aż roladki będą miękkie. Ja jeszcze dodaje ogóreczek.

Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 12.11.2012 18:23
Baaardzo apetyczny obiadek.
cukiereczek 01.06.2012 08:33
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak