Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kleik marchwiowo- ryżowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 2-3 szt
ryż 25 g
woda 1 szklanka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kleik marchwiowo- ryżowy

Marchewkę kroimy, a następnie gotujemy, dodajemy opłukany ryż. Po około 40 minutach, gdy ryż całkiem rozmięknie i zrobi się kleisty ściągamy go z pieca i przyprawiamy szczyptą soli
Doskonale pomaga podczas uporczywej biegunki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asia92wp 16.04.2012 15:17
ciekawy przepis
smakoszek 26.12.2011 14:27
czasami się przydaje
Małgosia6 27.11.2011 13:19
super
Kuchareczekjeden 09.11.2011 10:07
dietetyczne
zdzislawa2 04.10.2011 12:04
czasami niezastąpiony ;)
maciek7 11.08.2011 20:33
super
magical66 18.07.2011 23:18
pyszny
joanna77 25.05.2011 22:17
oooooo,ciekawe
Margo1 25.05.2011 09:30
dawno nie jadłam
pacpaw 13.04.2011 19:57
kleik na biegunkę - dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak