Sposób przygotowania

Makaron zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na 5-10 minut. Odlewamy wodę. Jak ostygnie, tniemy na mniejsze kawałki.
Ogórek obieramy ze skórki, ścieramy na tarce (duże oczka), odciskamy wodę. Surimi kroimy na kawałki. Koperek siekamy drobno. Jeśli nie mamy koperku może być szczypiorek. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. DOprawiamy majonezem oraz pieprzem. Jeśli podajemy od razu to również solimy, jeśli nie...powstrzymujemy się od solenia, aby nie zebrała się woda.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    super :) i paluszki i makaron :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    uwielbiam paluszki krabowe w kazdej postaci :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    piękna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    smaczna ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !