Sposób przygotowania

Pieczarki posypać kucharkiem. Ser pokroić w kostkę tak, żeby było tyle plastrów, ile szynki. Nastepnie każdą kostkę sera owinąć szynką. Paprykę pokroić na kawałki . Na posmarowana szpadkę nadziewać kolejno:se, pieczarkę, paprykę.Piec na rozgrzanym ruszcie przez ok. 10 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    muszą być pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    mm ciekawy szaszlyczek
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajne zestawienie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny przepis na szaszłyki :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    oo ciekawe ;")

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !