Sposób przygotowania

Makarona ugotować w osolonej wodzie, odcedzić.
W brytfannie na tłuszczu podsmażyć pokrojone pieczarki. Mięso wieprzowe (to może być pozostała szynka lub łopatka lub schab pieczony)pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do usmażonych pieczarek. Na końcu przełożyć pokrojoną kapuste kiszoną z niewielką ilością kwaśnej wody. Poddusic prze ok. 10-15min.. Na końcu przełożyć makaron, całość delikatnie zamieszać i przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dziękuję bardzo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię lobię to mi smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja robię ze słodką muszę spróbować z kiszoną
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    bardzo lubię łazanki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam łazanki! :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię łazanki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    lubie łazanki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo lubimy taki obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !