Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
ogórek konserwowy 3-4 szt
cebula czerwona 1 szt
cukier 1 łyżeczka
sól, pieprz do smaku
majonez tradycyjny 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z majonezem

Fasolkę ugotować w osolenej wodzie z dodatkiem cukru. Nastepnie odcedzić, przelać zimną wodą i pozostawić do wystygnięcia.
Ogórki pokroić w paski, natomiast cebulkę w półplasterki.
Wszystko razem polączyć, doprawić do smaku przyprawami i zalać majonezem. Delikatnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 13.05.2013 17:46
ciekawa taka wiosenna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak