Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w kromki. Smarujemy odrobiną masła smakowego (przepis \"Masło czosnkowo-pietruszkowe\"). Kładziemy plasterek pasztetu, na to plasterek mozzarelli, posypujemy odrobiną gomasio i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy do momentu, aż ser zacznie się topić. Dla lubiących smak pomidorowy można polewać keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Ciekawa przekaska;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Ciekawa przekaska;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dla mnie bomba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    Uwielbiam proste a pyszne przekąski:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre bo szybkie i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ciekawa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !