Sposób przygotowania

Pomidor i ogórki kroimy w kostkę. Cebulkę w paseczki. Wszystkie warzywa mieszamy ze sobą doprawiamy solą i pieprzem oraz lekko skrapiamy oliwą z oliwek. Całość jeszcze raz mieszamy i pozostawiamy by się przegryzło. Ozdobić można natką pietruszki. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Patrycja42

    Wygląda pysznie - nigdy nie jadłam takich góralskich przysmaków :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajna potrawa, na pewno skorzystam z tego przepisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne danie i fajna nazwa ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna, czasem robię, ale nie wiedziałam że się tak nazywa
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pysznie wygląda, a jaka ciekawa nazwa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !