Składniki:
kura | 2kg |
bułka czerstwa | 1 i 1/2 |
mleko | 2/3szkl |
natka pietruszki | pęczek |
jajko | 2 |
sól | 1łyżeczka |
smalec | 1łyżka |
wątróbka z kury | |
cukier | 1łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1łyżka |
olej | 1łyżka |
kura | 2kg |
bułka czerstwa | 1 i 1/2 |
mleko | 2/3szkl |
natka pietruszki | pęczek |
jajko | 2 |
sól | 1łyżeczka |
smalec | 1łyżka |
wątróbka z kury | |
cukier | 1łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1łyżka |
olej | 1łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: