Sposób przygotowania

Pieczarki opłukać, oddzielić trzony. Kapelusze lekko wydrążyć, osączyć z wody.
Trzony i wydrążone częśczarek drobno posiekać i usmażyć na maśle wraz z drobno porojoną cebulką. Posolić i dodać zmielonego świeżo pieprzu.
Gdy fersz bedzie miękki, dodać surowe, roztrzepane jajo i posiekana pietruszkę.Dokładnie wymieszać.
Kapelusze posolić i napełnić farszem, ułożyć na wysmarowanej blasze.
Piec w piekarniku w temp. 150 stopni przez ok 20-25 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne,muszę koniecznie takie muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Szczerze polecam bo wbrew pozorom szybko się robią i smakują:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    kapitalne! proste i pomysłowe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajna propozycja na kolację:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No tak, zgadzam się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    moze byc dobre :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    fajny przepis !!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !