Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowo-pietruszkowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 250 g
ząbki czosnku 5
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
natka pietruszki 2 łyżeczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowo-pietruszkowe

Czosnek drobno siekamy, natkę również. Łączymy w moździerzu, dodajemy sól i chili i wspólnie ucieramy. Następnie dodajemy do masła i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 06.01.2012 17:34
Super, dzięki natce pietruszki zapach czosnku jest słabiej wyczuwalny przez osoby trzecie :)
Motorek 13.08.2011 09:36
smaczne
ben-ka 07.06.2011 08:18
bardzo lubię masełka smakowe.
ben-ka 07.06.2011 08:18
bardzo lubię masełka smakowe.
Izabela/bella81 09.04.2011 09:14
pyszne masełko
Iwona51
Iwona51 12.03.2011 15:29
fajny przepis
angelika14 12.01.2011 15:06
muszę spróbować
Joanna108
Joanna108 01.01.2011 16:20
Ciekawe połączenie. Muszę wypróbować.
MAR3STA 03.12.2010 10:24
takiego jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak