Sposób przygotowania

Czosnek drobno siekamy, natkę również. Łączymy w moździerzu, dodajemy sól i chili i wspólnie ucieramy. Następnie dodajemy do masła i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe połączenie. Muszę wypróbować.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne masełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię masełka smakowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię masełka smakowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super, dzięki natce pietruszki zapach czosnku jest słabiej wyczuwalny przez osoby trzecie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !