Sposób przygotowania

Miękkie masło ucieramy z cukrem pudrem i kolejno wbijamy jajkami.Dodajemy mąki i proszek do pieczenia .Mieszamy i dodajemy mak .Wylewamy do natłuszczonej formy z kominkiem posypanej bułka tarta i pieczemy w nagrzanym do 190* C przez 45 minut.Po wyjęciu ,studzimy polewamy lukrem i dekorujemy połówkami orzechów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    musi być dobra z makiem szczególnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Myślę, że będzie mi smakowała.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !