Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
jabłko kwaśne 2 szt
cebula biała 1 szt
olej 3-4 łyzki
sok z cytryny do smaku
cukier, sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty

Kapustę umyć, drobno poszatkować i ugotować we wrzącej, osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny. Odcedzić.
Jabłka i cebulkeę pokroić w kostkę i przełożyć do wystudzonej kapusty, poleać olejem i doprawić przyprawami do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 05.09.2013 08:43
mi będzie smakowało !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak