Sposób przygotowania

Cukinie obieramy ze skórki i ścieramy na tartce o dużych oczkach, następnie solimy i odstawiamy na 15 minut
żeby odpłyną sok z cukinii. Wyduszamy sok i dodajemy posiekaną natkę z pietruszki, koper i szczypiorek doprawiamy do smaku
i dodajemy jako i tyle mąki aby była masa gęsta. następnie smażmy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pyszne placuszki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie tylko szkoda ze rodzina za nimi nie przepada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    nie jadłam takich,ja robię na słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też jeszcze takich nie jadłam,ale przepis ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !