Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażenina

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 2
cebula 1
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Smażenina

Kiełbasę pokrój w plasterki. Cebulę obierz i poszatkuj. Olej rozgrzej na patelni. Najpierw podsmaż cebulę, następnie dodaj kiełbasę śląską. Całość smaż, dopóki smażenina nie nabierze złocistego koloru.

Podawaj ze świeżym pieczywem i keczupem.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak