Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone szparagi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi 0,5 kg
masło 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone szparagi

Szparagi umyj dokładnie. Czosnek posiekaj drobno. Masło rozgrzej na patelni. Najpierw podsmaż sam czosnek. Potem dodaj szparagi, całość smaż około 10 minut, od czasu do czasu mieszając.

Danie posól do smaku.

Podawaj jako samodzielny posiłek lub jako dodatek do różnego rodzaju mięs.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

petronella 05.04.2011 15:38
p.y.c.h.o.t.a...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak