Sposób przygotowania

Z mąki, mleka, jajka, szczypty soli przygotować ciasto naleśnikowe i usmażyć naleśniki.
Pieczarki opłukać, pokroić w kostkę, wrzucić na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i wrzucić do pieczarek. Dodać wegetę, pieprz, paprykę, majeranek. Podsmażać aż cebula zeszkli się. Ser pokroić w drobną kostkę i wrzucić do pieczarek z cebulą. Co jakiś czas mieszać, aż ser się rozpuści. Patelnię zdjąć z ognia. Na każdy naleśnik kłaść 1,5 łyżki farszu i zawijać. Tak zawinięte naleśniki podsmażać przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    pięknie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !