Sposób przygotowania

Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Dodać sól, majeranek.
Tak przygotowaną mieszanką natrzeć mięso. Odstawić na noc.
Do głębokiej patelni wlać odrobinę oliwy, rozgrzać i położyć mięso. Podsmażyć chwilkę z dwóch stron po czym nalać odrobinę wody i przykryć pokrywką. Gotować na małym ogniu na każdy kilogram po 1 godzinie. Po 1,5 h co jakiś czas sprawdzać czy mięso jest już gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Genialna. Aż w domu zapachniało! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !