Składniki:
ziemniaki | 3/4 kg |
por,marchew | 2 szt. |
boczek wędzony | 0,1 kg |
wątroba wołowa | 0,3 kg. |
masło | 1 łyżeczka |
seler | 1 mały |
natka piertuszki,św majeranek | po łyżeczce |
bulion | 3/4 l |
ziemniaki | 3/4 kg |
por,marchew | 2 szt. |
boczek wędzony | 0,1 kg |
wątroba wołowa | 0,3 kg. |
masło | 1 łyżeczka |
seler | 1 mały |
natka piertuszki,św majeranek | po łyżeczce |
bulion | 3/4 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: