Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz z pyzami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 2 srednie
bulion 1 i 1/2 l
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
sól
ocet winny
koncentrar buraczany
majeranek
Pyzy w/g mojego przepisu

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz z pyzami

Buraki obrać pokroić w plastry i ugotować na bulionie z przyprawami Odcedzić , doprawić do smaku i podawać czysty z pyzami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 28.09.2013 09:13
z pyzami jeszcze nie jadlem, musi byc pyszny
Mati13 05.09.2013 12:28
bardzo dobre
jeta72 02.05.2013 15:14
jeszcze tak nie jadłam - czas spróbować :-)
IZABELA29 20.11.2012 09:03
tak jeszcze niejadaliśmy
Kas2 07.09.2012 22:01
wygląda bardzo apetycznie
traktorek 12.08.2012 07:30
ciekawe połączenie
anemon 30.04.2012 07:23
Barszcz bardzo lubię, więc z pyzami pewnie też mi będzie smakował.
Chojłówna 12.09.2011 15:41
a to nowość dla mnie!:P
monika154 08.09.2011 08:14
uwielbiam
barbara11561 07.07.2011 03:08
Też z pyzami nie jadłam:)
Grażyna13 07.06.2011 13:40
Z uszkami jadłam i z pierogami, ale z pyzami nie. Na pewno fajnie smakuje :)
Aneta41 24.03.2011 16:14
tak jeszcze nie jadlam
Joanna83 26.01.2011 23:35
lubię kołduny z barszczem więc i pyzy pewnie też są smaczne.
ben-ka 10.01.2011 08:56
Pacpaw pisze rymowanki:) brawo! - a barszczu z pyzami jeszcze nigdy nie jadłam.
Natalia/tubisiek 03.12.2010 08:06
tak jeszcze nie jadłam
pacpaw 30.11.2010 00:50
gdy za oknem zima chyża pij barszcz + pyza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak