Sposób przygotowania

Buraki obrać pokroić w plastry i ugotować na bulionie z przyprawami Odcedzić , doprawić do smaku i podawać czysty z pyzami .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    gdy za oknem zima chyża pij barszcz + pyza
  • 4
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    tak jeszcze nie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pacpaw pisze rymowanki:) brawo! - a barszczu z pyzami jeszcze nigdy nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    lubię kołduny z barszczem więc i pyzy pewnie też są smaczne.
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    tak jeszcze nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Z uszkami jadłam i z pierogami, ale z pyzami nie. Na pewno fajnie smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też z pyzami nie jadłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    a to nowość dla mnie!:P
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Barszcz bardzo lubię, więc z pyzami pewnie też mi będzie smakował.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak jeszcze niejadaliśmy
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jeszcze tak nie jadłam - czas spróbować :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    z pyzami jeszcze nie jadlem, musi byc pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !