Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka pod kołderką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1
miód 2 łyżki
orzechy włoskie
cynamon Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pod kołderką

Jabłuszka obieramy kroimy w kosteczkę , orzechy drobniutko siekamy , część orzechów mieszamy z miodem i też możemy zostawić do dekoracji.W naczyniu dla nas widocznym układamy jabłka i polewamy je masą orzechowo miodową . Górę posypujemy orzechami które zostawiliśmy i cynamonem. I gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 31.08.2013 00:07
takie jabłko kusi smakiem
ewaa 13.12.2011 20:36
smaczne
ElizaT 20.02.2011 22:29
proste i jak ktoś lubi cynamon to dobre pewnie
Justyna70 30.11.2010 08:33
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak