Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w dużej ilości osolonej wody. Kiełbasę, pieczarki oraz cebulę kroimy w kostkę i smażymy. Mieszamy z makaronem. Przecier mieszamy z 1/4 szklanki śmietany i polewamy makaron i całość dokładnie mieszamy. Resztę śmietany mieszamy z jajkiem i polewamy wierzch zapiekanki. Zapiekać pod przykryciem w 190°C przez ok 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Makaron zapiekany jak jest dobry nie jest zły:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !