Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w plasterki. Posypujemy solą, polewamy octem i odstawiamy aż puszczą soki. Odcedzamy i wkładamy do słoików. Do każdego słoika dodajemy troszkę kopru i pół łyżeczki gorczycy. Pasteryzować 5-10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Jak Teściowa wymyśliła takie ogóry to na pewno są super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie ma innej opcji :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Taka teściowa to skarb :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    heh, moja mama robi tez mizerie do sloików :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jest super, a jak jeszcze teściowa zrobi i podaruje kilka słoiczków to już w ogóle..... ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !