Sposób przygotowania

Kasztany jadalne myjemy, nacinamy skórke lekko a nastepnie układamy na posmarowanej oliwa blasze, piec w temperaturze 180 stopni, przed jedzeniem zdjąć łupinkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ja również jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ja również jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    No i nabrałam apetytu na takie cuda ale gdzie ja teraz dostane kasztany?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Kupiłam,wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    zastanawiam się gdzie ja u siebie znajdę jadalne kasztany :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie jadłam kasztanów
  • 0
    original
    Opublikowano

    ISKRA

    ciekawe czy jest jakiś patent na pieczenie kasztanów czy tylko tak po prostu wrzuca się do piekarnika i piecze?
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    muszę spróbować...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !