Sposób przygotowania

Polędwiczki płuczemy i osuszamy .Smażymy na oleju z każdej strony .Wyjmujemy z patelni i odkładamy w ciepłe miejsce.Jabłka kroimy w ósemki ,usuwamy gniazda nasienne .Dusimy chwilę w powstałym tłuszczu po smażeniu polędwiczek .Dodajemy szczyptę majeranku .Polędwiczki wykładamy na duży talerz przekrawamy w wachlarz ,nacinamy w poprzek ale nie do końca.W luki wsadzamy jabłka .Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    świetne :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to coś dla mnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mięso z jabłkami świetnie smakuje.
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z jabłkiem może być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !