Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w jabłakch z sosem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 2
mleko 250 ml
jogurt naturalny 12 łyżek
koperek świeży
sól
pieprz
koper do ozdoby 2 gałązki
jabłka 4 zielone

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w jabłakch z sosem

Matiasy moczymy w mleku przez 1 godzinę .Jabłka myjemy wydrążamy środki od góry .Jogurt doprawiamy solą i pieprzem dodajemy posiekany koperek .Matiasy zwijamy i wkładamy do otworu w jabłkach .W pomiędzy niego tzw .lejek wlewamy odrobinę sos koperkowy i ozdabiamy gałązką koperku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 22.02.2014 10:23
pyszna rybka
caralajna 11.12.2012 07:57
ciekawy pomysł
pacpaw 03.02.2012 21:16
nie łączylem jeszcze ryby i jałbek
anemon 17.11.2011 07:42
Pomysłowe.
Ela20 24.07.2011 12:19
fajny pomysł
ben-ka 26.03.2011 09:27
ciekawy przepis
edyta44 30.11.2010 10:18
pewnie bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak