Składniki:
śledzie | 1 kg |
ząbki czosnku | 2 |
korniszony | 1/2 słoika |
grzybki marynowane | 1 słoik |
olej | 1/2 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
sól, cukier, pieprz | |
keczup pikantny | 5 łyżek |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
śledzie | 1 kg |
ząbki czosnku | 2 |
korniszony | 1/2 słoika |
grzybki marynowane | 1 słoik |
olej | 1/2 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
sól, cukier, pieprz | |
keczup pikantny | 5 łyżek |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: