Sposób przygotowania

Śledzie moczymy kilka godzin w zimnej wodzie. Cebulę, czosnek, korniszony i grzybki kroimy w kostkę. Łączymy ze śledziami. Do oleju dodajemy musztardę, keczup i koncentrat i wszystko mieszamy. Takim sosem polewamy sałatkę. Jeszcze raz całość dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    co za nazwa :) może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    brzmi fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Teściowa wie co dobre...
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Powtórzę się, ale taka teściowa to skarb :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !