Sposób przygotowania

Pieczarki dokładne umyć. Oderwane trzonki drobno posiekać. Rozgrzać olej i zeszklić drobno posiekaną cebulkę. Następnie dodać trzonki pieczarek. Chwilę poddusić. Całość doprawić do smaku. po lekkim przestudzeniu wymieszać z mielonym mięsem i musztardą. Kapelusze pieczarek napełnić tak przygotowaną masą. Położyć je w naczyniu żaroodpornym i posypać grubo żółtym serem oraz pokrojonym w kostkę pomidorem. Całość zalać rosołem. Piec ok. 20 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooo
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ostatnio robiłam je bardzo częśto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !