Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroić na małe, cienkie kawałki i namoczyć w mleku. Makaron ugotować al dente. Pieczarki kroimy w plasterki, cebulę siekamy. Rozgrzać 2 łyżki oleju dodać pieczarki oraz cebulę - usmażyć. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowo - grzybowym. Wątróbkę osuszyć i usmażyć na reszcie oleju. Na każde gniazdko makaronu układamy kawałek wątróbki, pieczarki. Przykrywamy paseczkami sera żółtego. Włożyć na parę minut do piekarnika lub mikrofalówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    świetnie się prezentuje!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !