Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1
Kukurydza z Puszki 1
ananas w puszce 1
cebula dymka ze szczypiorkiem 1
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól, pieprz
ryż 100 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka z ryżem

Ananas kroimy w kostkę. W salaterce łączymy odciśniętego tuńczyka, kukurydzę, kostkę ananasa, ryż i cebulę pokrojoną w kostkę. Dodajemy majonez, przyprawiamy solą i pieprzem i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 27.12.2010 19:24
robię podobną, ale bez ananasa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak