Sposób przygotowania

Kapustę pokroić łącznie z rzodkiewką . Wymieszać z majonezem i przyprawami oraz zmiażdżonym czosnkiem.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pycha!
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kiedy czujesz ,że masz brzuszek pusty ,zrób surówkę z pekińskiej kapusty.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    Samo zdrowie :-)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszniutka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !