Sposób przygotowania

Por kroimy w wiórki. Jabłko trzemy na tarce i skrapiamy sokiem z cytryny. Łączymy z porem, dodajemy majonez wymieszany ze śmietaną, solimy i gotowe.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    o ja, muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłeś a zdjęcia nie zrobiłeś:):):)
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z pora to ja też lubię i swoją teściową nauczę taką robić
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @ben-ka przy teściowej rączki trzymam na stole i się nie wychylam z aparatem :o) @misia53 odważna jesteś :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    surówka zawsze i wszędzie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !