Sposób przygotowania

Mięso natrzeć przyprawami, posmarować musztardą włożyć na 2 godz. do lodówki. Następnie wyłożyć do rądla i piec w piekarniku podlewając mięso wodą. Piec ok 1,5h

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale mięsko!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wszyscy o tym dobrze wiecie , że Marty karkówka najlepsza na swiecie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetna
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    to lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !