Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KArkówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karkówka 1,5 kg
zmiażdżony czosnek 2 ząbki
musztarda do smaku
Majeranek suszony Prymat
sól
smalec 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: KArkówka

Mięso natrzeć przyprawami, posmarować musztardą włożyć na 2 godz. do lodówki. Następnie wyłożyć do rądla i piec w piekarniku podlewając mięso wodą. Piec ok 1,5h

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 27.01.2011 19:31
to lubię
MAR3STA 27.12.2010 18:54
pyszne!
kuklik 06.12.2010 10:52
pyszna
traktorek 04.12.2010 15:00
świetna
m1monika 02.12.2010 18:32
uwielbiam :-)
misia53 02.12.2010 15:25
Wszyscy o tym dobrze wiecie , że Marty karkówka najlepsza na swiecie!
MAR3STA 01.12.2010 17:08
ale mięsko!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak