Sposób przygotowania

I warstwa: filety śledziowe kroimy w drobną kostkę II warstwa: cebulę kroimy w kostkę i doprawiamy solą i pieprzem III warstwa: ziemniaki ścieramy na tarce o dużych oczkach i polewamy majonezem IV warstwa: ugotowane buraki trzemy na dużej tarce i skrapiamy sokiem z cytryny

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo ja lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo ja lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadłabym bardzo chętnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !