Sposób przygotowania

Wieprzowinę pokroić na małe kawałki, podsmażyć na oleju do miękkości. Pod koniec smażenia dodać umyte i pokrojone na plasterki pieczarki. Podsmażyć do zrumienienia,delikatnie doprawiając.Ostudzić.
Sałatę pokroić w paski, dodać półkrążki ogórka i pomidory pokrojone w kostkę. Oliwę wymieszać z octem balsamicznym, ziołami prowansalskimi, doprawić solą pieprzem i dodać szczypiorek.
wymieszać wszystkie składniki, odstawić na 15 minut do lodówki.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !