Sposób przygotowania

Na kościach nagotować wywaru, przyprawić wegetą, wyjąc kości, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i barszcz ukraiński z paczki (w składzie: buraki ćwikłowe, por, marchew, seler, fasolka szparagowa, pomidor). W tym czsie jak warzywa się gotuja urobić mielone z bułką tarta lub ryżem (według uznania) i uformować małe kuleczki (wielkości orzecha). Do zupy dodać paczkę barszczu, by zaoszczyć smak, dosypać pieprzu i wrzucić klopsiki. Gotować aż wszystko będzie miękie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    przepraszam za błąd ortograficzny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię !
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cudowne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajna zupa z tymi pulpetami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !