Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy saute

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0,8 kg
mąka 2-3 łyzki
sól, pieprz do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy saute

Schab opłukać, osuszyć i pokroic na plastry. Rozklepać i posypać solą i pieprzem. Z obu stron posypać tylko mąką. Smażyć przez ok.10-15 min do zrumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 20.11.2013 10:46
smaczny kotlet
adelajda 29.07.2013 09:36
smaczny obiadek !!
traktorek 06.04.2013 16:10
właśnie zgadzam się z misią
misia53 29.01.2011 21:43
Obiad szybki znakomity , dość wystawny , no i syty.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak