Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
makaron ryżowy 0,25 kg
ogórek 1 szt
czosnek 2 ząbki
chrzan 1 łyżka
szczypiorek 1 pęczek
sól, pieprz do smaku
majonez 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem

Makaron ugotować, ogórka obrać i pokroić w kostkę.
Czosnek drobniutko posiekać, tuńczyka odsączyć, a szczypiorek pokroić. Wszystko razem połączyć,doprawić do smaku chrzanem i przyprawami i polać majonezem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 30.11.2010 11:07
To w takim razie polecam:)
kuklik 30.11.2010 09:26
tuńczyk mój ulubiony a w takiej wersji nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak