Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiśnie smażone

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wiśnie 2 kg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Wiśnie smażone

Wiśnie oczyszczamy, drylujemy. Na noc zasypujemy je cukrem. Na drugi dzień zagotowujemy i gorące przekładamy do słoików. Pasteryzujemy 10 minut. Doskonałe do deserów i wypieków :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/gucio22 21.07.2013 14:06
super właśnie smażę wiśnie :)
asiunia_d1wp 02.02.2011 21:56
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak