Sposób przygotowania

Usmażyć kilka słonych naleśników. Mozarelle (tą w kulce) pokroić w cienkie plasterki. Warzywa pokroić w plasterki. Bakłażana posolić i odstawić żeby puścił wodę. Układać warstwami. Najpierw naleśnik, na to kilka plasterków warzyw, na to plasterki mozarelli. Szczypta soli i pieprzu. Kolejny naleśnik, warzywa i mozarella. I tak do wyczerpania składników. Na wierzch pokruszyć nieco mozarelli. Wstawić do piekarnika na 20 minut.
Smacznego!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyborna ta kolacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    brawo-wygląda rewelacyjnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Smaczności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !