Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe zalewamy spirytusem na dobę. Co kilka godzin mieszamy.Następnie przecedzamy, dodajemy mleka w proporcji 1:1 i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A kieliszeczek dostanę?
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nawet dwa ;o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O ! ostatnio sąsiadka moja serwowała takie malibu,dobre było:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    muszę sprawdzić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Koniecznie musz? wypróbowa? :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też wypróbuję, na baski wieczór ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Mniaaaaaam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !